Waarom Friz?


Waarom Friz

Friz prothese-reiniger heeft zich bewezen als een ideaal reinigingsproduct voor gebitsprotheses, beugels, knarsplaten, MRA’s, hockeybitjes, enz.

Deze prothese-reiniger is speciaal ontwikkeld vanuit de branche voor de patiënt. Een heerlijk frisse menthol geur, antibacterieel en het voorkomt krassen, vlekken of zwarte randen. Kortom; een behoudt voor uw kunstgebit! Daar waar andere schoonmaakmiddelen als bruistabletten en tandpasta werken als schuurpapier en microscopische krasjes veroorzaken in het oppervlak van de gebitsprothese, is uw kunstgebit schoonmaken met Friz prothese-reiniger absoluut niet schadelijk voor welke uitneembare tandheelkundige voorziening dan ook. Op veel kunstgebitten zit tandsteen of andere aanslag als bijvoorbeeld koffie of wijn. U kunt schrobben wat u wilt, maar deze vlekken verdwijnen niet. Met Friz prothese-reiniger maakt u uw kunstgebit dusdanig goed schoon, dat het tandsteen, zwarte randjes en koffievlekken voorkomt, zonder dat het oppervlak van uw gebitsprothese beschadigd. U houdt hierdoor een frisse adem en een schoon gevoel.

Ons land kent ongeveer 4 miljoen prothesedragers. Veel van hen vragen zich af hoe zij hun kunstgebit, maar ook een uitneembare beugel het beste kunnen schoonmaken.
De ervaring leert dat deze vraag vaak wordt gesteld aan tandartsen, tandprothetici, orthodontisten en tandtechnici.
Aanbevolen wordt om een uitneembare tandheelkundige voorziening schoon te maken met water en zeep, dit krast immers niet.
Eigenlijk is dit de beste van de slechste oplossingen, want tabletten en tandpasta zijn helemaal uit den boze!
Het enige reinigingsmiddel dat speciaal voor de prothesekunststoffen is ontwikkeld vanuit de branche is Friz kunstgebit-reiniger.
Gewoon een heerlijk frisse mentholgeur i.p.v. een chemisch smaakje van tabletten of zeepsmaak. Friz kunstgebit-reiniger krast en vlekt niet en gaat voor de prothese-drager een keer zo lang mee als welk ander product dan ook.

Het is dus voordeliger en het is een behoudt voor uw kunstgebit! Friz prothese-reiniger is van professionals en aanbevolen door professionals.

Friz prothese reiniger wordt geleverd in flacons van 50ML .

bitmap